Pages

Monday 4 December 2017

November favourites

November oli täis uut ja huvitavad- nii uue koduga seoses, kui ka enda jaoks uute toodete avastamises. Leidsin enda jaoks uusi lemmikuid nii toidu-  ja muusikavaldkonnas.
Kuna mul on laktoositalumatus ,siis võtsin eesmärgiks minna Bio Marketisse ja leida endale sobivaid šokolaade ja maiustusi, mis kõhtu korrast ära ei löö ja näonahale liiga ei tee.

November was full of new exciting things- we have been living in our apartment for a month now and i found new favourites in the food and music department. Because i am lactose intolerant, i had to find myself some sweets that wouldn't upset my stomach and skin.


Esimene lemmik on riisipiimašokolaad mandli ja apelsiniga. Šokolaad on suus väga siidjane ning maitseb minu jaoks paremini kui tavaline piimašokolaad. Olen nüüdseks juba mitu tahvlit ära söönud ja soovitan julgelt ka teistel proovida. Ostan enda šokolaadi Ülemiste Bio Marketist (hind küll ei mäleta aga väga palju ei tohiks olla).

The first favourite is chocolate made out of rice milk  with chopped almonds and orange. The chocolate feels very silky and tastes better than regular milk chocolate. So far i have eaten way too many of them. You can buy them at Bio Market.


Teine lemmik on Kakaoküpsised kanepiseemnetega (samuti Bio Marketist). Ma pole vist elus nii tummiseid ja kakaoseid küpsiseid saanud. Küpsised on täpselt pisikese ampsu suurused ja oi kui kiiresti otsa saavad. Pakkusin neid ka tädile ning ka temale meeldisid. Soovitan soojalt.

The second favourite is cocoa cookies with hemp seeds (also from Bio Market). These are the best cocoa cookies i have ever had and they were perfectly bite sized. I highly recommend them.


Järgmine lemmik on juba teada. Olen nüüd oma duššigeeli pikemalt kasutanud ja olen väga rahul. Jätab naha pehmeks ja värskeks. Pikemalt saad lugeda siit: OMA

The next favourite you already know. I have been using it for a while now and I'm very pleased. It leaves my skin soft and fresh. 



Novembri kuu kuulatuimad laulud ( või Spotify )

1. Leonell Cassio, Madison Malone - Reason
2. Cam - Diane
3. N.E.R.D , Rihanna - Lemon
4. Nohidea - Radiant

No comments:

Post a Comment

Copyright @ Marii-Elisabeth. Blog Design by KotrynaBassDesign